KADROMUZ

MUHAMMET AKA - OKUL MÜDÜRÜ

İstanbul Avcılar doğumlu olan Muhammet AKA  sırasıyla Avcılar Mehmetçik İlkokulu, Avcılar Mehmetçik Ortaokulu, Avcılar  Lisesini bitirdikten sonra, Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde(2010), Yüksek Lisans Eğitimini de Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Kariyer Psikolojik Danışmanlık Bölümünde tamamlamıştır (2019). 2012 yılında Şanlıurfa ile Akçakale ilçesi Kayalık İlkokuluna Sınıf öğretmeni olarak atanmış bu okulda 3,5 yıl müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmıştır.2015 yılında Akçakale Ahmet Yesevi İlkokulunda 1 yıl süreyle müdür yardımcılığı yapmıştır. Aynı yıl Müdürlük sınavını kazanarak yine aynı okulda 1 yıl süreyle kadrolu okul müdürü olarak görev yapmıştır. 2017 yılında il dışı tayinle İstanbul Başakşehir Mahmut Şevket Zırh İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. 1 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra Başakşehir Tepe İlkokulunda 1 yıl süreyle müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır(2018).2019 yılında girdiği Müdürlük sınavını kazanarak 10.10.2019 da okulumuza kadrolu okul müdürü olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.