Hacı Ali Osman Gül İlkokulu
Şahintepe Mahallesi Uğur Mumcu Cad. Yalçın Sok. No 121 Altınşehir Başakşehir/ İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilerimizin gelişim düzeylerini, ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak; sürekli gelişmeyi sağlayan, davranış kazandırmayı ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren eğitimcileri ile, çevre bilinci olan, soran,sorgulayan,araştıran,yorum yapabilen, ,sağlıklı, mutlu bireyler yetiştirmek ve öğrencilerimizin geleceğimiz olduğu inancıyla örnek okul olmaktır.

MİSYON

Bulunduğu çevredeki bireyin hak ve düsüncelerine saygı duymayı öğretmek için gerekli ortamı hazırlamak. Davranışlar ve ögrenme sürecinde sorumluluk alabilme olgusunu geliştirmek. Ögrenim sürecinde akılcı yaklaşım sağlamayı oluşturmak. Etkin ve aktif ögrenmeyi özendirmek. Spor ve sanatta gelisimi desteklemek. Dürüstlük , arkadaşlık , dostluk , iyilik duygularını geliştirmek. Çevreye duyarlılık duygularını kazandırmak. Ruhi ve fiziki sağlığın önemi hakkında farkındalık oluşturmak Topluma hizmet olgusunu gelistirmek. Arastirma ve yaratıcılığın gelismesini sağlayacak çevre olusturmak. Ögrencide bagımsız çalısma ve buna baglı olarak memnuniyeti ön plana çikarmak. Ögrenmeyi ögretmek ve buna özendirmek. Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

E-Twinning Avrupa Kalite Etiketi E-Twinning Okulu
Kütüphane Kitap Sayısı :2025
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili öğretim uygulanmaktadır

Okulumuzda ikili öğretim uygulanmaktadır

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı grup ders başlama-bitiş saati 07:50-12:40 , Öğlenci grup ders başlama-bitiş saati 12.50-17.40

İlçe Merkezine Uzaklığı 10 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şahin Tepe Mahallesi Uğur Mumcu Cad. Yalçın Sok. no: 121 Altınşehir-Başakşehir/ İSTANBUL Okulumuza Yenibosya yönünden HT20, Avcılar yönünden 147 Nolu Belediye Otobüsleriyle ulaşılabilir.

Sportif Etkinlikler

Salon Sporları Atölyemiz yapılmış olup tüm sportif etkinlikler bu atölyemizde gerçekleştirilmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

FETEMM(Fen/Teknoloji/Mühendislik/Matematik)Atölyesi ve Yazılım/Tasarım(Robotik-Kodlama) atölyelerimiz yapılmış olup tüm bilimsel etkinlikler bu atölyelerimizde gerçekleştirilmektedir.

Proje Çalışmaları

MEB,İl milli eğitim ve Başakşehir ilçe milli eğitimin projelerine aktif katılım sağlanmaktadır.

E-twinning projelri aktif olarak yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.

Diğer Hususlar

Tasarım/Beceri atölyelerinin tamamı okulumuzda yapılmış olup aktif bir şekilde kullanılmaktadır.Okulumuzda akıllı tahta ve fiber internet alt yapısı mevcuttur.